Project info

CLIENT
THEBEN AG

YEAR
2017

CATEGORY
STRATEGIES / INTERIOR DESIGN /
BRAND ARCHITECTURE


TEAM
SVEN VON BOETTICHER, HERMANN ESKE

 

Headquarters Reception

The redesign of the entrance area was implemented by means of two steps. On the one hand, the various zones such as reception, waiting area and company presentation had to be reorganized and updated in design, and on the other hand, the materiality had to be checked in total.

The visitor is received in the reception area by a three-dimensionally edited company chronicle, which continues into the main staircase. The installation supports the communicative character of the interior concept by visually connecting different levels and areas.

id-aid-03-1170x873px-idaidid-aid-03-1170x873px-idaid
id-aid-01-1170x781px-idaidid-aid-01-1170x781px-idaid
id-aid-02-1170x877px-idaidid-aid-02-1170x877px-idaid